Foto:

Armonia geeft concert 'Thuiskomen' met koor

Hengelo - Vorig jaar heeft het Armonia-orkest ten behoeve van de organisatie 'Zing Nederlands met me' een benefietconcert gegeven met een dienstenveiling. De opbrengst van concert en veiling heeft de organisatie van 'Zing Nederlands met me' gebruikt voor muziekbanden voor het koor.

De samenwerking is door beide kanten als positief ervaren en leidde tot een afspraak voor een gezamenlijk concert. Op 25 januari is het zover en gaan het Armonia-orkest, het Twents Jeugd Harmonie Orkest TJHO (onderdeel van muziekvereniging Armonia) en het koor van 'Zing Nederlands met me' een gezamenlijk concert geven met als thema 'Thuiskomen'. Dit alles onder de muzikale leiding van Kimmy Reef, dirigente van beide orkesten.

Mensen uit verschillende delen (ver weg of juist dichtbij) van de wereld vertellen een verhaal. De orkesten zullen muziek spelen uit verschillende werelddelen. De inzet is dat de sfeer van het concert ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt. Het wordt dan ook een intiem concert met een beperkt aantal toegangsplaatsen. Dus reserveer u kaarten snel.

Wanneer: zaterdagavond 25 januari
Aanvang: 20.00 uur; zaal open 19.30 uur
Lokatie: Sporthal Weusthag, Uitslagsweg 102, Hengelo

Kaarten te koop à €5 via tickets@armonia.nl of aan de zaal; kinderen < 14 jaar gratis entree.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding