Zangles in Hengelo

Ben jij gek op zingen en wil je graag ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Wil jij werken aan een goede zangtechniek en tips ontvangen om je volume en bereik te vergroten? Of misschien wil jij juist vooral aan je presentatie werken? Tijdens de zangles leer je hoe jij je stem het beste kunt gebruiken. We maken samen een plan, afgestemd op jouw wensen en gaan werken aan jouw sound!

Wil je graag zanglessen volgen, maar liever niet alleen? Dan kun je je samen met iemand anders inschrijven voor duozanglessen. Ook met een groepje enthousiastelingen is het mogelijk om te komen zingen.

Zangdocente Monique Kokkeler geeft les volgens het Universal Voice System. UVS maakt stemtechniek voor zingen en spreken begrijpelijk, inzichtelijk en overzichtelijk.

Geen vage ideeën meer over wat je denkt te doen of voelen, maar heldere taal, concrete handvatten en gegarandeerd succes. Door de makkelijke taal en simpele oefeningen, kan je in korte tijd veel vooruitgang boeken.

Lijkt het jou leuk om zanglessen te volgen, maar wil je eerst een keertje proberen zodat je kunt ontdekken of het echt iets voor je is? Dan kun je een vrijblijvende proefzangles volgen.

info@moniquekokkeler.nl
www.MoniqueKokkeler.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding