Loop eens een rondje om het Kristalbad. Een prachtige plek voor een wandeling. (Foto: PR)
Loop eens een rondje om het Kristalbad. Een prachtige plek voor een wandeling. (Foto: PR)

Lekker er op uit met deze prachtige wandelroutes!

Trek je wandelschoenen aan! Want met dit koude winterse weer is het juist lekker om er op uit te gaan. En zoek je nog mooie wandelroutes, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

(door Hengelo Promotie)

Hengelo - Kies uit de volgende wandelroutes.

Wandelroute Rondje Oele
De omgeving van Oele is prachtig. De wandelroute Rondje Oele is een afwisselende wandeling van 4,6 km vanaf het rustpunt Erve het Geurts. De wandeling loopt door de landelijke omgeving in Oele.

Wandelroute Panoramapad
Deze wandelroute bij Beckum neemt je mee naar het buitengebied, langs oude erven, essen, weilanden, bosranden met prachtige vergezichten en verhalen. Onder andere over de Hagmolenbeek waar het huis van Jan van Beckum vermoedelijk heeft gestaan.
Je kunt deze routes gratis downloaden op www.hengelopromotie.nl/zien-doen.

Tuindorp wandelroute
Wij hebben misschien wel het mooiste Tuindorp van Nederland. Maar heb jij deze prachtige wijk wel eens echt goed bekeken? Deze wandelroute neemt je langs de mooiste plekjes. Haal bij ons de gratis wandelroute op (Markt 8). Tip: leuk om eens te doen als je familie/vrienden op bezoek hebt uit een andere stad.

Wandelen in Hengelo
In en rondom Hengelo zijn nog veel meer gebieden waar je prachtig kunt wandelen (ook zonder route). Zoals bij het Kristalbad, het Watertorenpark, Weusthagpark of Waterpark 't Genseler.

Wandelnetwerkkaarten Twente
Ben je op zoek naar nieuwe wandelroutes door heel Twente? Dan zijn de Wandelnetwerkkaarten Twente wel iets voor jou. Het wandelnetwerk Twente koppelt honderden kilometers rondwandelingen ommetjes en lange-afstandswandelingen aan elkaar en bestaat uit meer dan 1000 routes, met ieder hun eigen kleur. De routes brengen je op plekken waar je niet vanzelf komt, zoals bos- en heidelandschappen, veengebieden, historische dorpskernen en meanderende rivieroevers. Je kunt kiezen voor een korte of lange route. En je kunt ook zelf wandelroutes samenstellen door keuzepunten te combineren.

De Wandelnetwerkkaarten Twente editie Noord, Zuid, West en Oost zijn voor € 4,95 per stuk te koop bij Hengelo Promotie. Zo ga je goed voorbereid op pad!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding