Kindercoachpraktijk JONG begint met kinderyogalessen.
Kindercoachpraktijk JONG begint met kinderyogalessen.

Plezier beleven staat voorop bij kinderyoga van JONG

HENGELO - Rebecca de Jong, gecertificeerd kindercoach en kinderyogadocent en tevens eigenaresse van Kindercoachpraktijk JONG, start in februari met kinderyoga en peuterpret. Met de kinderyogalessen in groepen biedt JONG kinderen de ruimte om zelfvertrouwen en ontspanning te ervaren. De yogalessen zijn bedoeld voor kinderen die het gewoon erg leuk vinden om te doen, maar het is ook zeer geschikt voor kinderen die regelmatig last hebben van buikpijn, slecht kunnen slapen of een vol hoofd hebben.

Tijdens de lessen worden de yogahoudingen afgewisseld met spel, muziek, dans, (meditatie-)verhalen, massages en ademhalingsspelletjes. De lessen zijn speels en dynamisch en het beleven van plezier staat voorop.

Peuterpret

Voor de allerjongsten (2,5 tot en met 3 jaar) biedt JONG peuterpret, waarbij ouders ook actief meedoen. Peuterpret betekent samen bewegen, ontdekken en ontspannen. Het is niet alleen heel goed voor de motorische ontwikkeling van de peuters, het is ook nog heel erg leuk om te doen. Bovendien versterkt het de band tussen ouder en kind. Tijdens de lessen komt yoga terug in de vorm van eenvoudige yogahoudingen, massages, yoga-avonturen en ontspanning. Daarbij wordt niet verwacht dat de peuters de hele les op de matjes blijven zitten.

Iedereen die nieuwsgierig is geworden, mag een gratis les meedoen. Meer informatie over de locatie en lestijden zijn te vinden op www.kindercoachpraktijkjong.nl. Hier vindt men ook een contactformulier. Of bel: 06-42 27 03 99.

Meer berichten