Foto: PR

Taekwondo Simon viert 15 jarig jubileum

Hengelo - Op 7 januari 2005 begon Martin Simon met het lesgeven van Taekwondo in Delden. Hij richtte toen Taekwondo Club Simon op en verzorgde lessen op de vrijdag avonden. Nu 15 jaar later worden er nog steeds Taekwondo lessen gegeven in Sporthal De Reiger.

In de bovenzaal De Kleine Reiger hebben veel leden in het verleden lessen gehad van Martin Simon, die de 3e Dan graad heeft en de hoofdtrainer is van de club. De club is officieel aangesloten bij de Taekwondo Bond Nederland, die weer aangesloten is bij de Europese en Wereld Organisatie. Taekwondo is dan ook een vechtsport met een Olympische status. In 2007 werd ook een locatie overgenomen in Borne. Daar wordt op de woensdag avonden lesgegeven in Sporthallen Complex ‘t Wooldrik.

Op 7 januari 2020 bestond de club 15 jaar. Dit feit werd afgelopen zaterdagmiddag-avond 11 januari gevierd bij eetcafé De Burgemeester in Delden. Met dank aan de eigenaar voor het ter beschikking stellen van café De Bode en voor het verzorgen van de catering. Er zijn veel (ex-)leden van klein tot groot geweest en een aantal ouders die samen dit heugelijke feit hebben gevierd. De organisatie lag bij de activiteitencommissie van de club en die hebben er wat moois van gemaakt. Martin dankte iedereen voor de eventuele presentjes en de commissie voor de organisatie. Hij hoopt dan ook nog vele jaren met plezier les te kunnen geven en zijn passie over te kunnen aan zijn leerlingen. Ben jijbgeïnteresseerd, kijk dan voor meer info: www.taekwondo-simon.nl

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding