<p>Kees Vijfhuizen geeft de cursus &#39;De zin en onzin van beleggen&#39; bij de Volksuniversiteit Hengelo.</p>

Kees Vijfhuizen geeft de cursus 'De zin en onzin van beleggen' bij de Volksuniversiteit Hengelo.

(Foto: Grietje Mesman)

Cursus ‘De zin en onzin van beleggen’ met Kees Vijfhuizen

Mijn naam is Kees Vijfhuizen en ik geef 19 januari een cursus ‘De zin en onzin van beleggen’ in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit ben ik werkzaam als Senior Investment Advisor.

HENGELO - Ik ben ruim 30 jaar actief binnen vermogensbeheer. Na mijn vwo-diploma ben ik de bankiersopleiding gaan volgen bij een grote bank in Den Haag. Toen ik op de afdeling beleggen kwam ben ik blijven kleven en ben ik nooit meer de beleggingswereld uitgegaan. Ik heb hier geen dag spijt van gehad. Na verloop van tijd ruilde ik de grootbank in voor een gespecialiseerde effectenbank. Daar leerde ik in de praktijk hoe de internationale markten werken, hoe je een optimaal rendement realiseert bij een bepaald risico, hoe massapsychologie koersen beïnvloeden maar ook dat het helaas ook fout kan gaan. Voorspellen blijft lastig omdat het over de toekomst gaat. Uiteraard heb ik in de loop der jaren vele opleidingen mogen volgen waardoor de theoretische bagage ook prima is. In deze cursus neem ik jou mee in de wereld van aandelen, bitcoins, fondsen, rente, etc.

Kees Vijfhuizen

Ook de komende tijd worden nog diverse cursussen en workshops gehouden over uiteenlopende thema’s. Leuk, leerzaam en altijd inspirerend! Wilt u ook iets nieuws leren of vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Volksuniversiteit Hengelo. Ook voor actuele ontwikkelingen rondom cursussen als gevolg van de coronamaatregelen: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten