Anuschka Houwen geeft in januari weer diverse cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Anuschka Houwen geeft in januari weer diverse cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.

Ocean drum en Labyrint maken met docent Anuschka Houwen

Algemeen

Ik ben Anuschka Houwen en geef 18 januari een workshop ‘Ocean drum maken’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast deze workshop geef ik een workshop ‘Labyrint maken’ en een basiscursus ‘Werken met klankschalen’. Naast docent bij de Volksuniversiteit heb ik een eigen praktijk.

HENGELO - In het gehaaste commerciële leven dat ik leidde, liep ik vast. Ik leefde met één voet op het gaspedaal en de ander op de rem. Zowel privé als zakelijk was er nooit rust, altijd haast, en geen evenwicht. Ik besloot terug te gaan naar de schoolbanken en kwam via een masteropleiding Coaching in aanraking met klankschalen. Van een gastdocent kreeg ik een klankschaalmassage. Er ging een wereld voor me open. Tot in mijn kern, maakte ik contact met mezelf. Zo (her)ontdekte ik mijn sensitiviteit. Het voelde als thuiskomen. Inmiddels heb ik van deze passie mijn werk gemaakt. Ik ben Intuïtief Coach, werk met klankschalen en zet lichaamswerk in. Naast het coachen organiseer ik regelmatig leuke cursussen en workshops voor iedereen die graag op een creatieve en intuïtieve manier kennis wil maken met klank. Voel je welkom.

Anuschka Houwen

Ook in 2022 zal de Volksuniversiteit Hengelo weer diverse leuke cursussen en workshops houden voor jong en oud. Leuk, leerzaam en inspirerend. Zeker de moeite waard dus. Kijk voor het actuele aanbod en de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de coronamaatregelen op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Afbeelding
'Goed huis voelt als lekkere warme winterjas' 15 uur geleden
Afbeelding
Cash voor het goede doel in Winkelcentrum Hasselo! 15 uur geleden
Afbeelding
Joshua Brenet is een bijzondere back 6 jun., 13:13
Afbeelding
Buitenspeeldag in Groot Driene 6 jun., 13:12
Afbeelding
Gazon Sproeien? Gamma geeft tips 6 jun., 13:10
Afbeelding
Geniet nu ook bij Huiskes-Kokkeler in Hengelo van de betaalbare aanbiedingen van Oscar Autoverhuur 5 jun., 15:44
Afbeelding
T-shirts: je hebt er nooit genoeg van 3 jun., 11:24
Afbeelding
Samen gitaar spelen bij het kampvuur 1 jun., 12:20