Fysio Centrum Kamminga gaat verhuizen later deze maand.
Fysio Centrum Kamminga gaat verhuizen later deze maand.

‘We kunnen patiënten meer bieden’

Algemeen

Fysio Centrum Kamminga neemt de praktijk over van fysio Van Ameide-Zwaaneveld. Die praktijk stopt na veertig jaar. Eigenaar Thijs Kamminga kijkt met vertrouwen naar de toekomst. 

HENGELO - Het is voor fysio Van Ameide-Zwaaneveld tijd om het spreekwoordelijke stokje door te geven. Frans Zwaaneveld en Hans van Ameide gaan namelijk genieten van hun welverdiende pensioen. De overname begon officieel op de eerste dag van dit prille jaar. “Na veertig jaar samen gewerkt te hebben als fysiotherapeut is het tijd om het stokje door te geven. Van de veertig jaar zaten we achttien jaar aan de Piet Heinstraat 77.” Het tweetal is tevreden over de overname. “Met Fysio Centrum Kamminga hebben we een goede opvolger gevonden voor onze praktijk. We kunnen met een gerust hart onze patiënten overdragen”, laten Frans Zwaaneveld en Hans van Ameide weten. “Het is”, zo vervolgen ze, “ook mooi dat Fysio Centrum Kamminga dezelfde specialisaties aanbiedt en dat er zelfs meer mogelijkheden komen.” Ook Kamminga zelf is blij met deze nieuwe kans. Hij kijkt dan ook met vertrouwen naar de toekomst. Fysio Centrum Kamminga zal ook verhuizen later deze maand. Nu zit Kamminga nog aan de Wemenstraat. “Voor ons is dit een heel mooie mogelijkheid. Deze kans pakken we met beide handen aan. Onze locatie aan de Wemenstraat zal verhuizen naar de Piet Heinstraat. Dat gebeurt per 24 januari”, zegt eigenaar Thijs Kamminga. “Op deze locatie kunnen wij meer bieden voor onze patiënten en voor de patiënten van Frans Zwaaneveld en Hans van Ameide.” Vanwege de huidige restricties verloopt de overname iets anders dan ze gehoopt hadden. Het tweetal had namelijk afscheid willen nemen van de patiënten. Dat zal ook gebeuren, maar op een latere datum dit jaar. “Graag willen wij op een later moment afscheid nemen van de patiënten, collega’s en verwijzers. Een afscheidsreceptie kunnen we nu helaas niet geven door alle coronabeperkingen. Wij wensen onze opvolgers net zoveel succes en werkplezier toe als wij hebben gehad.”

Thijs Kamminga: “Wij willen iedereen de kans geven na een kleine verbouwing het pand te bezoeken. We zijn nu trouwens open. Gelukkig. Alleen sporten kan momenteel niet.”

www.fysiocentrumkamminga.nl

Kijkje nemen na de lockdown

‘Met Kamminga hebben we een goede opvolger gevonden’

door Stefan Wegdam

Afbeelding
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Wim Maulany geeft weer een tweetal cursussen bij de Volksuniversiteit Hengelo.
Cursussen Tai Chi Chuan en QI-gong gegeven door Wim Maulany 18 apr, 11:32
Marjon Weerink met het boek Podiumbeest. Eigen foto.
Ook dit jaar een nominatie voor boekenschrijfster Marjon Weerink 18 apr, 11:29
Wilhelmina Bakkenes tijdens de opening van de expositie bij de Möllerwerf (foto: Gertjan Versteeg).
Leven omarmen en met kleur verdergaan 18 apr, 11:28
Kinsaini Ong-A-Fat, ouderling Holy Ghost Revival Chapel Hengelo.
Holy Ghost Revival Chapel Hengelo opent nieuwe kerk 16 apr, 14:13
Tijdens Open Podium Overijssel 2023 ging de band Kiespijn er met de hoofdprijs vandoor. Aan wie dragen zij op 20 april de wisselbeker over?
Wie volgt de band Kiespijn op en wint Open Podium Overijssel '24? 16 apr, 14:11
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 16 apr, 14:09
Fredrik Oppegard in duel met Loizos Loizou van SC Heerenveen. (Foto: Michael Bulder/NES Images)
Heracles ten onder tegen Heerenveen 16 apr, 14:07