Julia bij IJsbaan Twente
Julia bij IJsbaan Twente (Foto: Julia Wilms)

Bataafse leerling schaatst voor KiKa

Hengelo - Julia Wilms, leerling van het Bataafs Lyceum schaatst op 21 januari voor Kika. Ze doet mee aan de alternatieve elfstedentocht op de Weissensee.

Julia schaatst al sinds haar 6e en wilde graag iets voor het goede doel doen. Dat KiKa een fantastisch doel is, hoeft ze niemand uit te leggen. Julia traint hard bij de Hengelose Ijsclub. Afgelopen weekend trainde ze op de buitenbaan in Biddinghuizen. Deze training van 100 km gaf vertrouwen om haar missie op 21 januari goed te volbrengen. Echter ze is ook realistisch: "Mocht het niet lukken om mijn laatste rondje binnen 11 uur te schaatsen, dan heb ik toch een mooi bedrag opgehaald voor KiKa."

Het Bataafs Lyceum is trots op deze kanjer uit Gymnasium 6, die naast het schaatsen ook druk is met muziek en natuurlijk het behalen van haar diploma. De school hoopt voor haar leerling dat het ijs mooi glad en hard is op de 21e!

Julia haalde al ruim €1100,- op, maar er kan natuurlijk altijd meer bij! Wilt u haar steunen, dan kan dat via: schaatsvoorkika.nl/julia-wilms

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding