<p>Patrick van Gils: &quot;We hebben een geweldig team; elke dag gaan we met plezier naar het werk.&quot; Ook nu geven zij advies per telefoon of email.</p>

Patrick van Gils: "We hebben een geweldig team; elke dag gaan we met plezier naar het werk." Ook nu geven zij advies per telefoon of email.

(Foto: )

Een goed advies voor sfeervol wonen

Aangenaam wonen; dat is wat we allemaal graag willen. Met een sfeervol interieur dat past bij onze eigen stijl. Het liefst ook met een aangename prijs. Budget Home Store XXL in Oldenzaal helpt hier graag bij. Dankzij een breed assortiment, goed advies en een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding heeft de winkel een trouwe klantenkring op weten te bouwen. Hoewel winkelbezoek momenteel niet mogelijk is door de coronamaatregelen, kunt u wel bellen, mailen of de online winkel bezoeken.

OLDENZAAL - Wat Budget Home Store XXL uniek maakt is niet alleen het brede assortiment, maar vooral ook het goede advies en de ongedwongen sfeer. De medewerkers verkopen goed beschouwd niet meubels - zij verkopen sfeer en belevenis; een interieur dat je echt thuis laat voelen. Zij helpen graag om je ideale interieur samen te stellen voor een prijs die past binnen je budget.

Budget Home Store XXL laat zien dat een sfeervol interieur ook absoluut betaalbaar kan zijn. Zo hanteert men vaste lage prijzen en regelmatig zijn er aantrekkelijke acties. Of je nu op zoek bent naar strak en modern of juist de behaaglijke sfeer van weleer, in de winkel kun je volop inspiratie opdoen. Men hanteert een uitgebreide voorraad en de rest is doorgaans snel leverbaar. Hoewel er uiteraard altijd uitschieters kunnen zijn in deze uitdagende tijden.


Ongedwongen sfeer
Dat dit concept aanslaat blijkt wel uit de vaste klantenkring die men op wist te bouwen dankzij de mond-tot-mond reclame. Wanneer mensen goed geholpen worden vertellen ze het graag door. Eigenaar Patrick van Gils is dan ook terecht trots op de gedrevenheid van het personeel en de ongedwongen sfeer die zij creëren. “We hebben een geweldig team; elke dag gaan we met plezier naar het werk.” Hij wijst ook op het door de medewerkers zelf opgehangen bord in de winkel: ‘Hier werken de allerleukste collega’s!’. Dit vertaalt zich in een gezellige sfeer waarin de klant centraal staat.

Wonen en slapen
Budget Home Store XXL is niet zomaar een woonwinkel; naast een breed assortiment meubels en woonaccessoires kunt u er ook terecht voor alles wat met slapen te maken heeft. Immers, een gemiddeld mens brengt doorgaans een derde van zijn dag slapend door. Dat doe je het beste in een comfortabel bed in een mooie ingerichte slaapkamer voor een optimale nachtrust. Of u nu op zoek bent naar een bedbodem, matras boxspring of een compleet bed, in de XXL-winkel bent u aan het juiste adres. Een goed advies is hierbij van belang, zodat u precies een product koopt dat bij u past. De medewerkers nemen dan ook graag de tijd om u passend te adviseren.


Kom langs
Budget Home Store XXL, Kleibultweg 48, Oldenzaal. Momenteel is winkelbezoek niet mogelijk, maar u kunt wel bellen of emailen voor advies. Bel met: 0541-850210 of email: oldenzaal@budgethomestore.nl Bovendien heeft Budget Home Store XXL een webwinkel.

www.budgethomestore.nl

door de redactie

Meer berichten