Matchdaypakketten Drive Thru FC Twente-FC Utrecht

We moeten het bezoek aan voetbalwedstrijden weer missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Vorig seizoen hebben we met succes meerdere malen de Matchdaypakkettenactie georganiseerd, waarmee supporters een stukje stadionbeleving in huis konden halen. Dit jaar gaan we weer zo’n actie organiseren, alleen dan net even anders.

ENSCHEDE - Rondom de wedstrijd FC Utrecht – FC Twente (woensdag 22 december, speeltijd 21.00 uur) willen we supporters weer de mogelijkheid bieden om een matchdaypakket te bestellen. Zo kan men ook thuis genieten van dit stukje sfeer wat we nu even moeten missen. Omdat dit vlak voor Kerst is, wordt dit gecombineerd met een speciale Kerst Drive Thru. De pakketten zijn van tevoren te bestellen en af te halen bij de Kerst Drive Thru bij De Grolsch Veste. 

Er kunnen op woensdag 22 december een maximaal aantal auto’s door de drive thru, per auto kunnen wel meerdere (lees: een onbeperkt aantal) pakketten worden opgehaald. Bij het bestellen kan je kiezen voor een tijdsvak waarin je het pakket afhaalt. De pakketten zijn te bestellen via de website: www.fctwente.nl

Meer berichten