Afbeelding

FCT Vrouwen, MVTO en Academie werken samen

Algemeen

FC Twente Vrouwen, MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) en de FC Twente/Heracles Academie bundelen hun krachten om talentvolle voetbalsters uit de regio een kwalitatief nog sterker platform te bieden. Hiermee krijgt het meidenvoetbal in de regio een extra boost. 

TWENTE - Door deze samenwerking is de vrouwentak van FC Twente nauwer verbonden bij de ontwikkeling van talentvolle regionale speelsters, die eventueel door kunnen stromen naar het beloftenteam van FC Twente Vrouwen. René Roord, Technisch Manager FC Twente Vrouwen: “Wij zijn zeer verheugd over de samenwerking met MVTO. Op deze manier proberen we het opleidingstraject voor meiden te verbeteren, allereerst in het belang van de speelsters, maar ook om in de toekomst een meer regionaal FC Twente Vrouwen te krijgen.” MVTO is een platform voor meidenvoetbal en biedt een podium aan talentvolle speelsters uit Oost-Nederland, die zich verder en sneller willen ontwikkelen. Deze talenten spelen bij hun eigen amateurvereniging, maar krijgen bij MVTO extra trainingen en spelen interregionale wedstrijden. Heracles Academie is dit seizoen gestart met het Regioplan, waarin samenwerking een sleutelrol speelt.

Afbeelding
Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 20 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54