Afbeelding

Geen mogelijkheid tot uitstel duels in Eredivisie

Algemeen

De aangescherpte coronamaatregelen voelen als een harde klap. Dat wij dit zo hebben ervaren komt met name door het feit dat er sinds de eerste lockdown weer honderden wedstrijden met publiek gespeeld werden waarin geen enkele wedstrijd heeft geleid tot een besmettingshaard. 

ENSCHEDE - Het Betaald Voetbal heeft vele maatregelen genomen in én om de stadions om de veiligheid en gezondheid van bezoekers te garanderen, en dit is duidelijk succesvol gedaan. Voor ons als club staat buiten kijf dat voetbal gespeeld wordt voor supporters en sponsoren, onze loyale achterban hoort bij de wedstrijden aanwezig te kunnen zijn. Het uitblijven van publiek bij wedstrijden heeft zowel sportief als financieel natuurlijk grote impact op de club. Inmiddels hebben de KNVB en alle clubs overleg gehad over mogelijke oplossingen, hier is echter geen betere oplossing uit naar voren gekomen dan te spelen zonder publiek. Eén of twee speelrondes verplaatsen naar de volgende seizoenshelft is al een enorme organisatorische uitdaging, maar meer dan dat is praktisch onmogelijk. Het is bovendien risicovol voor de voortgang van de competities, terwijl de ontwikkeling van het coronavirus onzeker is. We hopen vanaf 4 december weer publiek te mogen ontvangen.


Bijschrift - Credit

Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 10 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54