Start nieuwe tandartsenpost Hengelo

Hengelo - Met ingang van 01 januari 2020 hoeven de patiënten van de tandartsen uit Hengelo, Delden en Borne die zijn aangesloten bij de nieuwe Tandartsenpost Hengelo niet meer naar verschillende locaties voor spoedhulp als de eigen tandarts niet aanwezig is. Voor dringende tandheelkundige zorg kunnen patiënten 24/7 en 365 dagen per jaar terecht aan de Dennenbosweg 9 te Hengelo.

De gemeente Hengelo, politie, brandweer en de huisartsenpost zijn inmiddels geïnformeerd zodat niets een vliegende start in januari nog in de weg staat.
Het tandheelkundig team zal in de nieuwe Tandartsenpost Hengelo spoedeisende klachten en acute spoedklachten met zorg behandelen bij afwezigheid van de eigen tandarts. Bent u patiënt bij een aangesloten tandarts van de Tandartsenpost Hengelo dan kunt u tijdens afwezigheid van de tandarts uitsluitend voor spoed bellen naar de Centrale Doktersdienst 0900-1515 om een spoedafspraak te plannen. Op de website www.tandartsenposthengelo.nl kunt u zien of uw tandarts aangesloten is bij de Tandartsenpost Hengelo.
Na de behandeling wordt vanuit de tandartsenpost uw eigen tandarts volledig geïnformeerd over alle uitgevoerde behandelingen. Hierdoor wordt het voor de eigen tandarts gemakkelijker de zorg voort te zetten nadat de noodsituatie is afgehandeld.
Inmiddels hebben 35 tandartsen uit Hengelo, Borne en Delden aangegeven zich aan te sluiten. Tandartsen uit andere regio's hebben ook interesse getoond en zullen zich wellicht ook aansluiten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding