Organiseer Kerst makkelijker met het gratis online kerstpakket

Twente bereidt zich voor op Kerst. En dat kan nu makkelijker dan voorheen. Feestgenoten.nl staat namelijk klaar staat om de inwoners te helpen. Het nieuwe online platform voor iedereen die iets te vieren heeft in Twente heeft een gratis online kerstpakket gelanceerd. Vol met handige tips, fijne inspiratie en het warme gevoel van Kerst. En omdat we nieuw zijn én het Kerst is geven we ook kerstcadeaus weg.

Voor alle feesten, vieringen en uitjes in Twente

Het platform is net gelanceerd en speciaal ontwikkeld voor iedereen die iets te vieren heeft in Twente. Bezoekers vinden de belangrijkste aanbieders op het gebied alle soorten feesten, vieringen en uitjes op één plek. En dat niet alleen, ze vinden op de site nieuwtjes, tips, inspiratie en de laatste trends. Alles om dat ene feest tot een groot succes te maken. Of het nou een buurtfeest of bedrijfsfeest, verjaardag of vrijgezellenfeest, of iets anders is.

Nu staat Kerst in de spotlight

Op dit moment staat Kerst dus vol in de spotlights met het gratis online kerstpakket. Bezoekers vinden er bijvoorbeeld verschillende muzieklijsten om met Kerst af te spelen en het gratis te downloaden Kerstmis Dobbelspel. Onze inspiratieborden op Pinterest zijn goed gevuld met tips voor het kerstdiner op school en decoratie om zelf te maken maar ook tips om kerstcadeaus mooi in te pakken, de tafel prachtig te dekken en meer.

Twents noaberschap

“Feestgenoten.nl maakt het de mensen niet alleen graag makkelijk, wij verbinden ook graag. Een echt stukje Twents noaberschap. Daarom vragen we ook aandacht voor het goede doel dat we deze Kerst steunen, kunnen mensen foto’s van hun kerstboom insturen voor ons Kerstbomenblog dat op 1e Kerstdag online komt en kun je een mooi Twents cadeau uit ons kerstpakket winnen.”

Het was er gewoon niet...

“Het was er gewoon niet, één plek met een overzicht van verschillende aanbieders in de buurt. Je Googelt je een slag in de rondte als je een feest wilt organiseren. Of het nou gaat om een feestlocatie, cateraar of een leuke activiteit. Het is een hele klus om precies die ondernemer te vinden die bij jou past. Ik miste overzicht en dacht: waarom is er niet één site waar ik eenvoudiger en sneller mijn perfecte match kan vinden?” zegt Olga Scholten. “Het hield me een hele tijd bezig en twee jaar geleden trok ik de stoute schoenen aan. De grote vraag: is het mogelijk om een platform te bouwen waar alles rond het organiseren van feesten in Twente samenkomt? Willen ondernemers dat en is er überhaupt vraag naar bij het publiek? Om die vragen te beantwoorden heb ik eindeloos veel gesprekken gevoerd en onderzoek gedaan. Daarna was het voor mij duidelijk: hier is vraag naar en ik ga er mee aan de slag!”

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding