Uitreiking geld cheque ter waarde van 1500 euro, heren zijn Gerwin Peper en Geert Morsinkhoff, dames zijn Anneke Kohn, in rolstoel en Lidy Schoolkate Voorzitter HGOV.
Uitreiking geld cheque ter waarde van 1500 euro, heren zijn Gerwin Peper en Geert Morsinkhoff, dames zijn Anneke Kohn, in rolstoel en Lidy Schoolkate Voorzitter HGOV. (Foto: L. Kemna)

HGOV ontvangt cheque van Business Club Centraal Twente

Hengelo - Afgelopen woensdagavond hebben de heren Gerwen Peper en Geert Morsinkhoff van de Business Club Centraal Twente een bezoek gebracht aan de Hengelose Gehandicapten Ontspanningsvereniging (HGOV).

Hengelo - Namens de vereniging, nam Anneke Kohn een geldcheque ter waarde van 1500 euro in ontvangst. Dit gebeurde tijdens de wekelijkse clubavond in het in kerstsfeer gehulde clubgebouw, het Jachthuisje aan het Bartelinkslaantje.

Het geldbedrag is meer dan welkom omdat de Gemeente Hengelo de jaarlijkse subsidie met ingang van januari 2019 stop heeft gezet. Daarnaast wordt na 39 jaar de bruikleenovereenkomst met de Gemeente Hengelo in 2020 omgezet in een huurovereenkomst. Dit betekent voor de HGOV duizend euro verschil. De vereniging was verantwoordelijk voor (groot) onderhoud van het Jachthuisje maar door veel vrijwilligers waren de kosten minimaal. Vanaf maart 2020 wordt de huurprijs volledig doorberekend aan de vereniging.

De vertegenwoordiging van de Business Club Centraal Twente waren onder de indruk van de unieke vereniging die in Hengelo tot voor kort relatief onbekend is gebleven maar volgend jaar al 40 jaar bestaat.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden