Loopgroep Passies
Loopgroep Passies (Foto: Eigen foto )

Nieuwe beginnerscursus hardlopen

Hengelo - Voor mensen die willen hardlopen, maar niet weten hoe ze moet beginnen, of die liever niet alleen willen hardlopen, begint hardlooptrainer Henk Passies van Fit met Passie op maandag 13 januari een beginnersgroep.

De training start elke maandag om 19.15 uur bij Wijkcentrum Slangenbeek in Hengelo en duurt ruim een uur. In 13 weken helpt Passies de lopers hun eerste doel te bereiken: 5 km aan één stuk hardlopen.

Tijdens de hardlooptrainingen van Fit met Passie wordt niet alleen hardgelopen, maar ook loopoefeningen gedaan en aandacht besteed aan loophouding en looptechniek. Daarnaast krijgen de deelnemers advies over loopschoenen, kleding en voeding.

De kosten voor deze 13 weken training bedragen 60 euro. Dat is inclusief een functioneel hardloopshirt en een startbewijs voor de 5 kilometer tijdens de Halve Marathon van Hengelo op 5 april

Op donderdag 9 januari wordt van 19.30 tot 21.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden bij Attent Fysiotherapie, aan het Berlijnstraat 8 in Hengelo. Trainer Henk Passies licht hier de opzet van de hardloopcursus toe. Frans Koevoets van Non Stop Running geeft informatie over hardloopschoenen en hardloopkleding. Jeuren Sleebos van Attent Fysiotherapie zal iets vertellen over het voorkomen van blessures. Deze bijeenkomst is gratis, maar aanmelden via een mailtje naar info@fitmetpassie.nl is gewenst. De deelnemers ontvangen tevens een kortingsbon voor de aanschaf van hardloopschoenen. Neem je hardloopspullen mee. Na afloop van de bijeenkomst is er nog een korte training.

Voor meer informatie www.fitmetpassie.nl, of ben met Henk Passies, 06-8396 5445

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding