Foto:

Cursus Lifeplanning van start bij de Volksuniversiteit Hengelo

Mijn naam is René van den Assem en ik geef vanaf 15 november de cursus ‘Lifeplanning, uitstellen of nu doen?’ bij de Volksuniversiteit in Hengelo. Naast docent bij de Volksuniversiteit werk ik als Lifeplanner en help ik mensen met het verwezenlijken van hun dromen.

HENGELO - ‘Lifeplanning’ leert je hoe je je leven op jouw manier kunt inrichten en hoe je een ongekend gevoel van vrijheid kunt ervaren. Ik ben als lifeplanner gestart vanuit mijn wens om mensen te helpen met het vinden van hun ideale leven. Dat kan natuurlijk alleen omdat ik zelf ook een ideaal leven nastreef. Ook mijn ideale leven is een ‘work in progress’. Zo streef ik naar een passend binnen en een uitbundig buiten als basis voor mijn eigen leven en de lifeplanningen die ik doe. Momenteel is dat een 26m2 studio in het centrum van Hengelo aan de rand van het Bernhard Plantsoen. Het is maar net hoe je naar dingen kijkt. Op dit moment is dit mijn ideale basis. Dat wil niet zeggen dat ik iets anders voor ogen heb om naar toe te werken. Maar dat is nu juist het mooie van een ideaal leven nastreven. Het maakt dat je ook blij en dankbaar kunt zijn voor dat wat er nu is.

René van den Assem

De Volksuniversiteit Hengelo organiseert gedurende het jaar diverse workshops en cursussen over uiteenlopende thema’s. Voor iedereen is er wel iets te vinden; van leerzaam tot inspirerend. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie over aanmelden op de website van de Volksuniversiteit Hengelo: www.volksuniversiteit-hengelo.nl

Meer berichten