'De cursus...' van Herman Finkers best verkochte titel bij Boekhandel Broekhuis

Herman Finkers
Herman Finkers (Foto: PR)

Hengelo 'De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door' van Herman Finkers is met een recordverkoop van 6500 exemplaren uitgeroepen als het best verkochte boek aller tijden in de 151-jarige geschiedenis van Boekhandel Broekhuis.

In 2017 ontving de auteur namens Broekhuis en Uitgeverij RAP al Het Gouden Boek voor de verkoop van meer dan 300.000 boeken met gebundelde theaterteksten. Herman Finkers reageerde verrast: 'Zo zeg! Best verkochte boek ooit! Toch maar eens een echte roman gaan schrijven.'

De titel heeft in de loop der jaren een aantal edities gehad, waaronder een exclusieve editie voor Boekhandel Broekhuis. De nieuw verschenen jubileum-editie ter gelegenheid van Finkers' 65e verjaardag bevat bijna 80 pagina's extra tekst, waaronder de oudejaarsconference 2015 en een essay over de door hem bewonderde Gerard Reve.
Het boek is gesigneerd te verkrijgen in de Broekhuiswinkels te Almelo, Enschede, Hengelo en Oldenzaal. Op donderdag 12 december zal Herman Finkers aanschuiven bij DWDD ter gelegenheid van de jubileumeditie.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding