Stichting Borns Carnaval viert 11 jarig jubileum met mooie prijzen


Stichting Borns Carnaval viert 11 jarig jubileum met mooie prijzen

Carnaval in Borne is ieder jaar een groot feest. De vele verenigingen in Borne en de omliggende kerkdorpen zorgen er met elkaar voor dat er voor jong en oud wat te beleven is, waarbij de Stichting Borns Carnaval (SBC) als overkoepelende stichting de gezamenlijke belangen behartigt. Dit jaar is een bijzonder jaar voor SBC, zij bestaat namelijk 11 jaar! Dat wordt onder andere gevierd met een speciale applicatie, een jubileumpin én 11 ludieke win-acties. Vanaf dinsdag 9 december tot aan de start van de carnaval op 21 februari is elke dinsdag Dolle Dinsdag en wordt er 11 weken lang wekelijks een mooie prijs verloot.

De stichting vertegenwoordigt vijf verenigingen: C.V. De Toet’nbloazers, C.V. De Melbuulkes, K.V. De Angorageiten, C.V. De Doldraejers (Zenderen ) en C.V. De Kolkleu (Hertme). Ze bestaat uit een bestuur en diversie commissies. Stichting Borns Carnaval is onder andere verantwoordelijk voor het organiseren van een aantal gezamenlijke caranvalsactiviteiten in ons mooie dorp: de Installatie Stadsprins, de officiële opening van het carnavalsweekend in het gemeentehuis, de Grote Bornse Carnavalsoptocht, de rondgang op zaterdagavond, het bezoek aan partnerstad Rheine op Rosenmontag en de officiële afsluiting van de carnavalsperiode in het gemeentehuis van Borne.

11-jarig Jubilieum
De Stichting Borns Carnaval bestaat het komende carnavalsjaar 11 jaar. Dat zal op een aantal verschillende manieren gevierd gaan worden. Tijdens de Installatie Stadsprins op zondag 9 februari zullen een speciale applicatie én een jubileumpin gepresenteerd gaan worden en in samenwerking met diverse sponsoren worden de komende 11 weken fantastische prijzen weggeven. Er is van alles te winnen, van een reischeque tot industrieel wandrek en van een vleesschotel tot kaarten voor een uitgebreid brunchbuffet. Wil jij kans maken op één van deze mooie prijzen? Houd dan de Facebookpagina van Stichting Borns Carnaval goed in de gaten! Vanaf dinsdag 9 december wordt daar gestart met de win-acties!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding