<p>Bezoek in november en december diverse Duitse kerstmarkten, geheel verzorgd door Capartas Tours. Stap gemakkelijk op in diverse Twentse plaatsen.</p>

Bezoek in november en december diverse Duitse kerstmarkten, geheel verzorgd door Capartas Tours. Stap gemakkelijk op in diverse Twentse plaatsen.

(Foto: )

Proef de kerstsfeer met Capartas Tours

We gaan weer richting de gezelligste tijd van het jaar! In december bezoeken veel mensen ook weer graag een kerstmarkt, waarbij zeker de Duitse kerstmarkten altijd een grote publiekstrekker zijn. Lekker struinen langs de vele kramen, genieten van de glühwein, de versieringen en het stukje folklore dat hierbij komt kijken. Capartas Tours in Hengelo biedt in november en december weer diverse dagtochten aan naar deze kerstmarkten in diverse Duitse plaatsen.

TWENTE - Capartas Tours specialiseert in groeps- en taxivervoer met meer dan twintig jaar ervaring in personenvervoer. Met de moderne touringcars en professionele chauffeurs verzorgen zij uiteenlopend vervoer voor evenementen, pendeldiensten, bedrijfsvervoer en meer. In december worden deze dus ook ingezet voor de dagtochten naar de kerstmarkten. Dé ideale plek om de echte kerstsfeer te proeven in de feestmaand!

Dit jaar gaan zij naar de kerstmarkten in Essen, Münster, Oberhausen, Osnabrück en uiteraard Düsseldorf; volgens Capartas Tours één van de mooiste kerstmarkten die er is met meer dan 500 kramen over zes verschillende pleinen. Met volop muziek, meer dan 450.000 lichtjes, een schaatsbaan en nog véél meer vermaak voor jong en oud.

Een geheel verzorgde dagtocht naar deze kerstmarkten kan al vanaf 19 euro per persoon. Er zijn meerdere data gepland in november en december. Opstappen kan op diverse plaatsen door heel Twente, namelijk in Almelo, Enschede, Enter, Hengelo, Holten, Rijssen en Wierden. Zo kunt u dus altijd relatief dichtbij opstappen.

De dagtochten die Capartas Tours aanbiedt zijn ook bij uitstek geschikt om te doen samen met familie, vrienden, verenigingen of andere groepen. Is er een kerstmarkt waar u graag heen zou willen maar die nog niet op Capartas Tours’ agenda staat? Neem dan contact op met hen om de mogelijkheden te bespreken. Ook wanneer u andere wensen hebt qua reizen horen zij graag van u. Capartas Tours levert namelijk graag maatwerk om u een geheel verzorgde reis op tocht aan te kunnen bieden die precies past bij uw wensen.

Kijk voor een overzicht van de geplande dagtochten naar de Duitse kerstmarkten op de website van Capartas Tours: 

www.capartastours.nl 

of email naar:
info@capartastours.nl

door de redactie

Meer berichten