ASO, het studentenorkest van muziekvereniging Armonia, geeft op 14 december haar zesde winterconcert in theater Kamak.
ASO, het studentenorkest van muziekvereniging Armonia, geeft op 14 december haar zesde winterconcert in theater Kamak. (Foto: PR)

Concert Armonia Studenten Orkest ASO gaat Back to the Future

Op zaterdag 14 december voert ASO, het studentenorkest van muziekvereniging Armonia alweer haar 6e winterconcert op. Bij de vorige edities waren er muzikale invloeden vanuit o.a. de tropen, het Midden-Oosten en de jungle. En ook dit jaar brengt ASO weer een stukje wereldse muziek naar Hengelo: Hollywood!

Hengelo - Tijdens deze avond neemt het orkest onder leiding van dirigent Folkert Buis haar publiek mee op een tijdreis door de filmmuziek. Een warm concert in de donkere decembermaand in het knusse theater Kamak. Het theater heeft een beperkt aantal zitplaatsen en dus is reserveren verstandig. Want vorig jaar heeft ASO mensen moeten teleurstellen omdat het uitverkocht was.

Het Armonia Studenten Orkest is een orkest voor jongvolwassenen tussen de 20 en 30 jaar die in het bezit zijn van een C-diploma of een gelijkwaardig speelniveau hebben. Het orkest repeteert één keer per maand op zaterdagmiddag. In een studentikoze sfeer (maar niet alleen bedoelt voor studenten) wordt naar een eindconcert in december toegewerkt. ASO is opgezet als een projectorkest, waardoor het repertoire ieder jaar anders is. Centraal staat daarbij de grote inbreng die leden van het orkest hier zelf in hebben, waardoor er regelmatig eigen composities of arrangementen gespeeld worden.

Wanneer: zaterdag 14 december
Aanvang: 20:30 uur (zaal open om 20.00 uur)
Waar: theater KamaK in Hengelo
Kaarten: € 9,- per stuk
Reserveren via tickets@armonia.nl

Voor info: www.armonia.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding