Swingend Winterfestival in de Drienerstraat

Swingend Winterfestival in de Drienerstraat

HENGELO - De Drienerstraat in Hengelo wordt zaterdag 14 december omgetoverd tot een feestelijk winterparadijs. Het zogenaamde Winterfestival met dit jaar het thema Winter Wonderland is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Het kerstfeest is een jaarlijks terugkerend en succesvol initiatief van Stichting De Drie Straatjes.

Lotte Hasselerharm, marketing-coördinator van de stichting, is samen met een paar ondernemers uit de straatjes al druk bezig met de voorbereidingen. Ze laat weten: "Ik kan beloven dat het een geweldig feest wordt. Iedereen kan zich vast nog het Ibiza-festival herinneren van afgelopen zomer in de Drienerstraat. De opkomst was beyond our dreams. Fantastisch! Dit winterfeest zal nóg sprankelender worden. Het borrelen en dansen houden we er ook nu weer in!".

De coördinator licht een tipje van de sluier op aangaande de line-up en bezienswaardigheden deze dag. Ze vertelt: "We hebben meerdere muziekoptredens, allerlei lekkers te eten en te drinken en er is een geweldige dj aanwezig, de meiden van PURE die ook aanwezig waren op het Modespektakel zullen ook nu weer een fantastisch optreden verzorgen. Er is een echte kerstman aanwezig, een kramenmarkt en we hebben nog een paar hele gave verrassingen in petto voor jong en oud. Kortom, een festival waar je als gezin de hele middag heerlijk onder de pannen bent.
De toegang is gratis. Het feest begint om 13:00 uur en eindigt om 19:00 uur. Volg de Facebook- en/of Instagrampagina van De Drie Straatjes om op de hoogte te blijven van alle festiviteiten".

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding