Het Dijkhuis in het teken van sfeervolle kerstpreuverie


Het Dijkhuis in Borne staat op vrijdag 20 december in het teken van een sfeervolle kerstproeverij. Bezoekers kunnen van 14:00 uur tot 18:00 uur genieten van lekkernijen en hun kerstinkopen doen. Iedereen is van harte welkom.

Tijdens de kerstproeverij kunnen bezoekers genieten van vele lekkernijen, een glaasje glühwein, een lekker kopje koffie met een stuk gebak, of van de ter plekke gebakken warme kniepertjes met slagroom. Tevens kunnen zij meedingen naar leuke prijzen uit de loterij. Marleen Franke, mede-organisator van de kerstpreuverie: "De kerstpreuverie was de afgelopen jaren een groot succes. Bewoners van Het Dijkhuis en bezoekers hebben genoten van de traditionele loterij en de lekkerste versnaperingen. Dit jaar hebben we ook mooie hoofdprijzen te winnen bij de loterij. Elk uur kun je meedingen naar één van deze fantastische prijzen. We hopen ook dit jaar weer, samen met bewoners en vele bezoekers, te kunnen genieten van een sfeervolle preuverie."

Kerstinkopen

Naast de proeverijen kunnen bezoekers ook hun kerstinkopen doen. Voor kerstbloemstukjes, kerstkaarten, sierraden, kaas, vleeswaren, chocolade, jam, of een lekkere maaltijdsoep zijn zij bij de kerstpreuverie aan het juiste adres.


TriviumMeulenbeltZorg

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcomplexen en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer berichten