De kerst-express rijdt gratis rondjes in de buurt.
De kerst-express rijdt gratis rondjes in de buurt. (Foto: Arjen Hoogervorst)

Overdekte kerstmarkt Hasseler Es

Op zaterdag 7 december wordt in de Hasseler Es de jaarlijkse kerstmarkt gehouden in de grote zaal van Kulturhus Hasselo.

Een greep uit het aanbod: Kerstbakjes, kerstkransen, kerststukken, houten kerstballen, wintermutsen, sjaals, gehaakte en gebreide (kerst)knuffels, babydekentjes, geborduurde kleding en tassen van stof uit Zweden, zonnekinderen en werk met wolvilt, kerstberen, zelfgemaakte kerst- en wenskaarten, sieraden en schilderijen.

Ook vindt u er lekkernijen zoals bijenhoning, diverse mosterdsoorten en huisgemaakte jams en siropen. Nieuw is de kraam met versgebakken kniepertjes (nieuwjaarsrolletjes). Buiten kunt u terecht bij kerstbomenman Erik voor een verse kerstboom van het Twentse land. Erik heeft de Nordmann, de fijnspar en blauwspar. De kerstmarkt duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Voor jongeren staan buiten leuke attracties opgesteld. De mini Kerst-Express-trein rijdt rond voor de kleintjes. De oudere jeugd kan zich lekker uitleven op de grote bungee trampoline.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden