foto auteur
foto auteur (Foto: Christian Nijhof )

Meet and Greet bij Boekhandel Broekhuis met debuterend schrijver Christian Nijhof

Hengelo - Donderdag 28 november van 19.30 tot 20.0 uur houdt Christian Nijhof, schrijver van het boek ‘Alleen op reis, van mijn hoofd naar mijn hart', een Meet and Greet met signeersessie bij Boekhandel Broekhuis in Hengelo. Met dit autobiografisch boek wil Christian Nijhof de lezer buiten de 'normale' kaders laten denken en een inkijkje te geven in zijn rijke gevoelswereld.
In samenwerking met Uitgeverij Boekengilde verschijnt 27 november zijn nieuwe boek "Alleen op reis, van mijn hoofd naar mijn hart".

Go with the Flow!
Presteren, materialisme, leven met angsten en vooroordelen… Christian is er helemaal klaar mee. Hij wil stappen zetten om het anders te gaan doen. Dit boek laat de ontdekking van een andere weg zien. De bijna 40-jarige organisatie-consultant en muzikant loopt vast en gooit het roer totaal om. Hij besluit zijn vaste baan op te zeggen en alleen op reis te gaan naar Thailand zonder concreet plan. Aan de andere kant van de aardbol, back-packend door Azië, leert hij eindelijk om alles los te laten. Zichzelf te accepteren, te leven vanuit het hart en te vertrouwen op zijn gevoel.
Het is een openhartig en minitieus opgetekend verslag geworden van een zoektocht die niemand onberoerd laat.

Alles valt op zijn plek. De bijzondere mensen die Christian tijdens zijn reis ontmoet hebben allen dezelfde boodschap: ’je mag je hart volgen en vertrouwen op je gevoel!’ Geïnspireerd en vol nieuwe inzichten komt hij weer terug in zijn woonplaats Hengelo. Vastbesloten om zijn leven voortaan over een andere boeg te gooien. Dankzij de kracht van de natuur, oosterse wijsheden, het Boeddhisme, meditatie en mindfulness kon hij dit boek schrijven. Het moest geschreven worden, hij kón niet anders.

Spiegel
Lezers zeggen over het boek "Het laat zich lezen als een reisverhaal, maar zet je ook aan het denken over je eigen leven". Of: "Dit boek houd je een spiegel voor en geeft tegelijkertijd inzicht hoe het is om te leven met hooggevoeligheid". Met dit boek wil hij bijdragen aan een betere wereld: verbeteren van de wereld begint immers bij onszelf.
Als zoektocht naar de spirituele wereld, een wereld die voor de meesten van ons nog gesloten blijft, is dit boek beslist een aanrader.
Een hoopgevend boek voor iedereen die licht zoekt in donkere dagen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden