Informatiebijeenkomst Hengelo in Beweging

Voelt u zich eenzaam? Op zoek naar (meer) sociale contacten? Wilt u (meer) bewegen en bent u op zoek naar een passende sport- of beweegactiviteit? Of bent u op zoek naar een invulling van de dag?

Met Hengelo in Beweging kunnen deelnemers voor € 25,- twaalf weken lang kennis maken met verschillende sport- en spelactiviteiten. Iedere week is er een les, met uitzondering van de (school)vakanties.

Meer bewegen is goed voor de gezondheid. Daarnaast helpt het om sociale contacten op te doen en om te ontdekken welke sport/activiteit het beste bij iemand past.

Op donderdag 28 november is er van 10.00 uur tot 12.00 uur een informatiebijeenkomst in wijkcentrum de Sterrentuin (Neptunusstraat 51 Hengelo). Hier zal iets vertelt worden over het traject Hengelo in Beweging en er zullen diverse beweegdemo's gegeven worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Wielens (Beweegmakelaar Wijkracht) email: n.wielens@wijkracht.nl of mob: 0634362572 of Jan Bobbink (Sportdocent Gemeente Hengelo) email: janbobbink@kpnmail.nl of tel: 0547-272520

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding