Paul Könings wordt in het zonnetje gezet door zijn teamleden.
Paul Könings wordt in het zonnetje gezet door zijn teamleden. (Foto: PR)

Hockeyveteranen zwaaien aanvoerder Paul Könings (83) uit

Hengelo - Zondag was er het afscheid van het vermaarde Veteranen L-A team van HC Twente dat voorheen onder de vlag van M.H.C. Hengelo opereerde en al meer dan twintig jaar aan de competitie deelnam.

Het was een grote reünie, waarbij ook vele oud spelers aanwezig waren die ooit deel uit maakten van dit team. Een belangrijke reden van deze grote opkomst was mede het 'aftreden' van Paul Könings. Hij was vanaf het allereerste uur speler van dit team en nam sinds 2001 ook het aanvoerderschap op zich, dat heeft hij tot het laatste moment gedaan. Voor Paul was dit een mooi moment om met zijn 83 jaar het stokje aan een ander door te geven.

Helemaal stoppen doet Paul zeker niet. ''Hij zal nog menig wedstrijd fluiten en ook de scheidsrechters in opleiding zal hij terzijde blijven staan. Daarnaast zal hij ons zeker blijven voorzien van goede tips en adviezen en daar waar mogelijk staat hij altijd paraat voor ons'', zo laat Yda de Rooij, secretaris van HC Twente, weten. ''Paul bedankt voor alles wat je al hebt gedaan en nog zult doen voor HC Twente.''

www.hctwente.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding