Open Podium VrouwWijs in bibliotheek

Hengelo - VrouwSaam houdt samen met de bibliotheek op de laatste donderdag van de maand een open podium. Op 28 november is de feestelijke start met een gedicht van stadsdichter Hetty Franken. Men sluit aan bij het maandthema van de bibliotheek: groen en duurzaam. Laat je inspireren door Vera Greutink en Nadia Eikhoudt.

Vera Greutink is verkozen tot groenste inwoner van Hengelo. Ze weet alles van eetbare tuinen, geeft cursussen, schrijft artikelen en is hoofdredactrice van "De eetbare tuin". Ze helpt mensen graag op weg met hun eigen eetbare tuin. Nadia Eikhoudt vertelt over de uitdaging haar eigen tiny house te bouwen, waar ze sinds kort ook woont met haar man en drie kinderen. Alles zo milieuvriendelijk als mogelijk uitgedacht. Nadia heeft haar eigen klussenbedrijf Klusvrouw Hengelo. Zij neemt een paar buurvrouwen mee, die ook kunnen vertellen over het bouwen en wonen in tiny house én over duurzaam doen. De aanvang is om 19.30 uur, de entree bedraagt 3 euro inclusief koffie.

De avonden zijn een open podium. Er zijn lezingen, er is ruimte voor een gedicht, een lied, een workshop of gewoon omdat een vrouw ergens aandacht voor wil vragen. VrouwWijs biedt zo vrouwen een plek om elkaar te ontmoeten en iets met anderen te delen. Zo ontstaat een actief netwerk en hebben vrouwen samen een leuke avond.

Wil je meer info, zou je iets willen presenteren, een vraag willen stellen of zoek je een podium? Reageer via ons contactformulier van de website www.vrouwsaam.nl of stuur een mail naar info@vrouwsaam.nl.

De laatste donderdag in december is tweede kerstdag en is er geen VrouwWijsavond

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding