<p>Frank Rouwenhorst. Eigen foto.&nbsp;</p>

Frank Rouwenhorst. Eigen foto. 

(Foto: )

Maatwerk voor de keuken van Frank Rouwenhorst

Frank Rouwenhorst levert maatwerk. “Is uw keuken toe aan vervanging? Ik kom graag langs voor advies op maat!”

HENGELO - Ik ben Frank Rouwenhorst, Keukenvernieuwer bij u in de buurt. De basis van de keuken is vaak nog in orde, maar het kan zijn dat u bent uitgekeken op de uitstraling van de keuken; de kleur, het materiaal of de keukenkastjes zijn toe aan vervanging. Misschien zoekt u meer kastruimte, een andere kookplaat of een klein gezellig barretje waar familieleden aan kunnen zitten terwijl u kookt. Wanneer u niet wilt investeren in een geheel nieuwe keuken maar u wél toe bent aan verandering, is het tijd om aan keukenrenovatie te denken.

Graag voorzie ik u van persoonlijk advies en verzorg het proces van begin tot eind: dat geldt voor het vervangen van een keukenlade, keukendeurtje, greep of werkblad tot en met het vakkundig installeren van inbouwapparatuur zoals bijvoorbeeld een vaatwasser, oven of afzuigkap. Het resultaat zal u meer dan verrassen!

Een bijkomend voordeel van keukenrenovatie is dat er maatwerk kan worden geleverd. Elke keuken is anders en er is niet altijd een standaardoplossing mogelijk.

Vrijblijvend offerte aanvragen
Bij mij kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op, ik ben bereikbaar op het nummer: 06-30220914.

Meer berichten