G-Sound houdt Kerstmiddag

Zondag 8 december vindt de derde editie plaats van G-Sound. G-Sound staat voor uitgaan met een beperking, een feest voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief van Angelique Koedijk. De derde editie van G-Sound staat in het teken van Kerstmiddag.

Kerstmiddag is normaal gesproken een traditioneel feest voor inwoners van Hengelo en omstreken. Echter deze traditie is, i.v.m. enorme drukte, meestal niet toegankelijk voor mensen met een beperking. Na twee succesvolle thema edities is wellicht de tijd gekeerd voor deze mensen! De eerste G-Sound Kerstmiddag editie wordt ook grootst gevierd met DJ Maxtra en optreden van het populaire duo, onder de mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, de Sokkies. Net als voorgaande edities, wordt dit feest wederom gehouden in café Three Musketeers aan de Pastoriestraat 30 in Hengelo. Het café en dansvloer zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers, evenals de taxi's die veilig voor de deur kunnen stoppen. Waarna de kerstman de bezoekers warm zal onthalen! Naast Angelique Koedijk staat er een groep van meer dan 10 gemotiveerde vrijwilligers klaar voor degene die zonder begeleiding aanwezig zijn. Zij staan paraat voor het helpen van bezoekers in alle mogelijke vormen tot aan gezellig meedansen, ook mensen in een rolstoel zullen niet eenzaam op de dansvloer staan. Gedurende het feest maken de bezoekers kans op diverse prijzen en cadeaus!

Aangezien het feest wordt georganiseerd vanuit een privé-initiatief worden de kosten zo beperkt mogelijk gehouden. De kaarten kunnen worden besteld voor €15 via e-mail g-sound@kpnmail.nl. Hierin zijn 4 drankconsumpties en diverse winterse lekkernijen inbegrepen. Wij raden aan om tijdig kaarten te bestellen, om teleurstelling aan de deur te voorkomen. De activiteit is op zondag 8 december van 13.30 tot 18.00 uur. Kosten 15 euro, inclusief vier consumptiemunten en hapjes. Kaarten via email g-sound@kpnmail.nl of https://www.facebook.com/gsoundparty of https://instagram.com/g.sound.events

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden