Workshop Vrij Borduren in het Bussemakerhuis

BORNE - Textiel is weer helemaal terug! Zowel in de beeldende kunst als in de mode! Hou je van stoffen versieren door middel van borduren met verschillende materialen? Leef je dan uit!

Er zijn geen regels, met naald en draad maak je ter plekke je eigen ontwerp. Er worden in deze workshop voorbeelden getoond en verschillende steken uitgelegd. Deze kun je direct oefenen op een test lap en daarna toepassen op een kledingstuk, tas, kussen of iets anders. Mogelijkheden te over. De workshop geeft genoeg handvatten om de basissteken van het borduren te leren, maar er is ook genoeg ruimte voor eigen creatieve inbreng. Verschillende borduurmaterialen zijn aanwezig zoals borduurzijde, koord, wol maar ook kraaltjes, pailletten en nog veel meer.

Wat de deelnemers zelf moeten meenemen is een kledingstuk, bijvoorbeeld een overhemd, t- shirt, spijkerjack, broek of een tas of sjaal waarop direct geborduurd gaat worden. Ook kan men denken aan het borduren op een foto of ansichtkaart. Deelnemers zijn vrij om hun eigen borduurmateriaal mee te nemen.

Datum: dinsdag 26 november 2019

Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Kosten € 15,00 p.p., inclusief borduurmateriaal, koffie en thee.

Opgeven kan tot vrijdag 22 november door te mailen naar: communicatie@bussemakerhuis.nl

Deze workshop wordt gegeven door Annet Rijswijk

Voor meer informatie kunt U bellen naar het Bussemakerhuis 074-2669636 of mailen naar communicatie@bussemakerhuis.nl    
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding