De nieuwe babyhoek. Met Marre Oolderink – leerling C.T. Stork College, Beate Olbertz – Praktijkopleider Naviva Kraamzorg, 
Ilse Heerkes- Docent Zorg en Welzijn C.T. Stork College, 
Carmen van der Weiden- Leerling C.T. Stork College. Eigen foto
De nieuwe babyhoek. Met Marre Oolderink – leerling C.T. Stork College, Beate Olbertz – Praktijkopleider Naviva Kraamzorg, Ilse Heerkes- Docent Zorg en Welzijn C.T. Stork College, Carmen van der Weiden- Leerling C.T. Stork College. Eigen foto

Nieuwe babyhoek voor het C.T. Stork College in Hengelo.

Hengelo - Op 4 november leverde Naviva een compleet ingerichte babyhoek af bij de VMBO school C.T. Stork College in Hengelo. Leerlingen van het profiel Zorg en welzijn kunnen het keuzevak Welzijn kind en jongere kiezen.

De afdeling Zorg & Welzijn van deze school kon voor de praktijklokalen namelijk wel wat nieuwe en eigentijdse spullen gebruiken.

Het VMBO bereidt leerlingen voor op een beroepsopleiding op het MBO. Leerlingen kunnen onder andere kennismaken met de kraamzorg. Met het aanbieden van een mooie, complete babyhoek hoopt Naviva nog meer leerlingen van de school enthousiast te krijgen voor een vervolgopleiding : kraamverzorgende.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding