Afbeelding

FC Twente Vrouwen wacht mooie Europese week

Algemeen

ENSCHEDE - FC Twente Vrouwen trapt woensdagavond op Sportcampus Diekman in Enschede het seizoen officieel af. Om 19.00 uur speelt de ploeg van trainer Robert de Pauw in de voorronde van de UEFA Women’s Champions League tegen WFC Nike uit Georgië. In aanloop naar het treffen blikken we vooruit met Suzanne Giesen.

Samen met Spartak Subotica uit Servië, het Ierse Peamount United en WFC Nike strijdt FC Twente Vrouwen de komende dagen voor een plaats in de tweede voorronde van de UEFA Women’s Champions League. “Het is altijd speciaal om Europese wedstrijden te spelen”, vertelt Giesen. “Het is na de landstitel een extra beloning voor het afgelopen seizoen. Daarom is het jammer dat er nu nog geen supporters bij de wedstrijden kunnen zijn.” Bij winst op WFC Nike plaatst FC Twente Vrouwen zich voor de ‘finale’ en treft het zaterdagavond de winnaar van het treffen tussen de Ierse en Servische club. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de tweede voorronde die eind deze maand plaatsvindt. Giesen: “Op voorhand is het voor ons heel lastig in te schatten wat Nike voor een tegenstander is. Wat voor niveau zij spelen en waar hun krachten liggen. We moeten scherp zijn, van eigen krachten uitgaan en goed voetbal laten zien.”


Ivar Homma (links) en Bas oude Luttikhuis
Nieuw tijdperk voor Oude Luttikhuis 7 uur geleden
Peter van Lange.
'Zin in levensbeschouwing' met Peter van Lange op 10 april 26 mrt, 14:32
Afbeelding
Paasshow bij Zuithof 26 mrt, 14:30
Patricia van Deutekom presenteert haar twee meest recente werken; het duet étude des hommes en kwartet Unman. Foto: Martijn Kappers
Homme: een indrukwekkende double-bill van LAVA Collective 26 mrt, 14:28
Afbeelding
Palmpasen! 26 mrt, 14:27
Afbeelding
In stijl het voorjaar in met de jassencollectie van Sans-online 26 mrt, 11:48
Het Sideways BMX Racing Team. Eigen foto.
Op jacht naar veel finalerondes 22 mrt, 12:31
Afbeelding
Jan Smit onderbreekt repetities voor Special TV 22 mrt, 09:54