Gastvrij ontmoeten op de Dag van de Dialoog 2019

Hof van Twente - Op donderdag 14 november a.s. gaan er op de "Dag van de Dialoog" in Goor mensen met elkaar aan tafel én met elkaar in gesprek tijdens een gezellige maaltijd. Mensen die elkaar doorgaans niet zo snel tegen komen. Het thema dit jaar is "Gastvrij ontmoeten".

Op verschillende locaties in Goor zijn de tafels vanaf 17.00 uur gedekt zoals in de Moskee, bij mensen thuis, verschillende buurtcentra en de Kerkelijke ontmoetingsruimten.

Na de maaltijd zal de dag om 19.30 uur worden voortgezet in het Gemeentehuis, waar de deelnemers ontvangen worden door wethouder Pieter van Zwanenburg.

Er is ruimte om de ervaringen van de gesprekken tijdens de maaltijd uit te wisselen en we maken in een spelvorm kennis met de vele sociale organisaties die Goor rijk is! Om 21.15 uur wordt de dag afgesloten met een drankje.

De dag van de dialoog Goor wordt georganiseerd door een breed samengestelde werkgroep vanuit de samenleving van Goor, die ook afgelopen zomer de succesvolle dag Kleurrijk in de Hof heeft georganiseerd. De dag wordt financieel mede mogelijk gemaakt door eethuis Calimero en de gemeente Hof van Twente.

Voor informatie en aanmelden kan men mailen naar goorindialoog@gmail.com of contact opnemen met Ellen Holkers, tel. 06-10374615. Na opgave krijgen de deelnemers bericht over de locatie waar men verwacht wordt voor de maaltijd. Kijk voor meer informatie op www.kleurrijkindehof.nl/goor-in-dialoog

In de week van de Dag van de Dialoog staat ook de Democratiefabriek in de Klokkenkamp. In deze interactieve tentoonstelling gaan leerlingen van de basisscholen en middelbare scholen aan het werk rondom thema's als vrede, burgerschap en samenleven.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding