<p>Bij B&uuml;ltel Outlet in Salzbergen is het heerlijk shoppen tegen zeer voordelige prijzen.</p>

Bij Bültel Outlet in Salzbergen is het heerlijk shoppen tegen zeer voordelige prijzen.

(Foto: )

Flink veel extra aanbiedingen

SALZBERGEN - Bij Bültel Outlet in Salzbergen staat tot en met 21 augustus een grote tent waar flink veel merkkleding in de aanbieding is. ‘’Profiteer van geweldige aanbiedingen’’, zo laat een woordvoerder weten. 

Er is en grote keuze uit showmodellen en tweedehands kleding. Dagelijks worden nieuwe artikelen toegevoegd, voor zowel hem als haar.
‘’Bültel Outlet in Salzbergen is een winkelbelevenis waar iedereen een keer geweest moet zijn’’, aldus de woordvoerder van de outlet dat niet zo ver over de grens ligt. ‘’Wie eenmaal bij ons is geweest, komt graag weer terug. Klanten worden door onze medewerkers van uitstekend advies voorzien.’’

Van de grote tent, die op de parkeerplaats staat, is het een paar stappen naar de outlet waar de nieuwste kleding wordt verkocht. ‘’Met inachtneming van de coronamaatregelen heeft u alle ruimte en tijd om te neuzen in de nieuwste mode en de laatste aanbiedingen.’’

Kijk voor alle informatie op de website

www.bueltel-outlets.de/nl/salzbergen-nl

De openingstijden zijn van maandag tot en vrijdag van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Parkeren is gratis.

Het assortiment van Bültel Outlet bestaat onder meer uit herenmode, damesmode, kostuums, schoenen, ondergoed en accessoires.

Bültel Outlet in Salzbergen

Meer berichten