Afbeelding

Veel lof voor Gildebor

Algemeen

HENGELO - Een mooi succes voor Gildebor. “We zijn enorm blij en trots te kunnen melden dat Gildebor het ISO 45001 certificaat heeft behaald. Onze algemeen directeur Robert Monninkhoff ontving het certificaat uit handen van Alex de Wals van TÜV Nederland”, laat Gildebor weten. 

Gildebor wil een kwalitatief goede organisatie en werkgever zijn en kiest daarom voor borging van gezondheid, veiligheid en welzijn van haar medewerkers. “Onze opdrachtgevers verwachten dat dit regelmatig getoetst en continu verbeterd wordt. Gildebor kan dit vanaf nu onderbouwen met dit certificaat. Het is een objectief bewijs dat de arbeidsomstandigheden van medewerkers serieus genomen worden en een belangrijke stap in het continu verbeteren van de organisatie.” De auditoren waren vol lof over Gildebor. 

Algemeen directeur Robert Monninkhoff: “Gildebor is nog een jonge organisatie en ondanks dat we elkaar door de coronapandemie minder zagen, is ons dit op professionele wijze gelukt. Er is door de werkgroep op de achtergrond keihard doorgewerkt om deze belangrijke ISO certificering rond te krijgen. Dit is gelukt in goede samenwerking met het adviesbureau Kader.”

Afbeelding
Meer leren over historie Hengelo 5 aug, 16:22
Afbeelding
Stadsmusical Van Katoen en Water 5 aug, 16:21
Afbeelding
Traditionele paarden- en ponymarkt 5 aug, 16:19
Afbeelding
Het is zover: Tijd om op kamers te gaan! Maar dan wel graag veilig 4 aug, 16:52
Afbeelding
Wat nemen we mee naar het strand? 4 aug, 16:49
Afbeelding
Ook in het nieuwe seizoen behoefte aan vrijwilligers 4 aug, 11:43
Afbeelding
Cursus creatief schrijven met Jolanda Toenkkes vanaf 3 oktober 3 aug, 11:35
Afbeelding
Echt resultaat met fit20: Nico Mensing vertelt zijn verhaal 2 aug, 14:02