'Ontmoeten op zondag' vanaf 20 oktober naar winterlocatie

Hengelo - Vanaf zondag 20 oktober vindt de zondagse ontmoeting (11.00 - 13.00 uur) voor alleenstaanden plaats in theatercafé The Green Room van de Schouwburg Hengelo (ingang Schouwburgplein). Dit is de winterlocatie (oktober t/m maart) voor het 'Ontmoeten op Zondag'.

Winter- en zomerlocatie
Theatercafé The Green Room biedt alleenstaanden de ruimte om elkaar in de koudere maanden te blijven ontmoeten. Paviljoen de Ontmoeting is in het voorjaar en de zomermaanden de locatie voor het ontmoetingsmoment dat een initiatief van Wijkracht is. Beide locaties zijn dichtbij het centrum van Hengelo. Paviljoen de Ontmoeting biedt in de zomermaanden gelegenheid voor een wandeling in het Prins Bernhardplantsoen en vanuit The Green Room lopen mensen eenvoudig even de stad in.

Voor wie
De activiteit 'Ontmoeten op Zondag' is een initiatief van Wijkracht en bedoeld voor alleenstaanden. Wijkracht startte in 2016 met deze ontmoetingsactiviteit die succesvol blijkt. Voor veel alleenstaanden voelt de zondag als een lange, eenzame dag. Om de stilte die dag te doorbreken kunnen zij tussen 11.00 en 13.00 uur andere alleenstaanden ontmoeten voor een kop koffie/thee. De ervaring laat zien dat verschillende bezoekers gedeelde interesses ontdekken en er samen op uit gaan op die zondag. Zo bezoeken sommigen samen een evenement, gaan ze wandelen of bezoeken ze een museum.

Vrijwilligers Wijkracht
Vrijwilligers van Wijkracht zijn bij het Ontmoeten op Zondag aanwezig voor ondersteuning en het beantwoorden van vragen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding