Foto: ERICA OLTHUIS

Heerlijcke Vintage, zondag 24 november in Diepenheim

Diepenheim - Wie van vintage houdt heeft natuurlijk ook een zwak voor vintage kleding. Ook steeds meer tieners slaan de modeketens over en investeren steeds meer in vintage kleding kopt 'het Parool'. Dat is goedkoper en beter voor het milieu.

En waar kan je daarvoor beter terecht dan bij De Heerlijcke Vintage. Op zondag 24 november van 12 – 17 uur kan je voor een habbekrats prachtige stukken op de kop tikken tijdens de Heerlijcke Vintage in Diepenheim. Kleding, schoenen, sieraden, vinyl, design, en nog veel meer; van de booming fifties tot the naughty nineties.

Struinen over de Heerlijcke Vintage om de mooiste schatten te ontdekken, met op de achtergrond muziek uit de jaren 60-70-80 en 90 die ook kan worden gekocht! Showtime is om 14 en 15.30 uur, waar alle winkels zich zullen voorstellen op te catwalk.

De Heerlijcke Vintage is elke keer weer goed gevuld met de meest bijzondere vintage winkels uit Oost Nederland en is dan ook een walhalla voor vintageliefhebbers.

Het is gewoon niet mogelijk om met lege handen thuis te komen. Scoor de leukste vintage items op de Heerlijcke Vintage in Diepenheim.

Deelnemers dit jaar zijn:

Artisan – Haaksbergen, de Parade – Lochem, Diete Nab – Goor, Essie First Class – Borne, GoedARTig – Ruurlo, Hollandsche Huijs – Diepenheim, Inside Outfits – Markelo, Laundries – Hengelo, Mooi Spul Enzo – Oldenzaal, OPNIEUW – Delden, Roode Molen – Almelo, Sisters Vintage – Broekland, Studio Spitsbaard – Enschede, 't Past – Haaksbergen, Vila Vintage – Enschede, Vindiets – Enschede, Vinylhuis - Brummen

Houd Facebook.com/heerlijckevintage in de gaten waar je alle informatie aantreft

Je bent van harte welkom!

Zondag 24 november

12 – 17 uur

Herberg de Pol - Diepenheim

Entree € 3,00 inkl kopje koffie/thee

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden