Carintreggeland Huis Herinckhave bestaat 25 jaar Feestelijke week voor bewoners en familie

Hengelo - Carintreggeland Huis Herinckhave bestaat 25 jaar. Dit wordt een week lang gevierd met bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers. In de week van 14 tot en met 18 oktober 2019 staan diverse feestelijke activiteiten op stapel.

Carintreggeland Huis Herinckhave
De Hagen, gelegen in het noordoosten van Hengelo, bestaat uit twee Carintreggeland Huizen; Backenhagen en Herinckhave. Verpleeghuis Herinckhave, dat is vernoemd naar de Havezathe Herinckhave, bestaat 25 jaar.

Kleinschalig wonen
Herinckhave ligt vlakbij het centrum van Hengelo in een mooi groene omgeving. Het is een levendig verpleeghuis. Mensen kunnen in Herinckhave komen wonen als ze niet meer zelfstandig kunnen leven door ernstige geheugenproblemen. “Herinckhave staat bekend om de fijne, warme en vriendelijke sfeer. In Herinckhave wonen 30 cliënten in een- of tweepersoonskamers. Er is veel saamhorigheid onder bewoners, familie en medewerkers. Bewoners leven hier volgens het principe kleinschalig wonen. Elke groep heeft een eigen huiskamer. In de huiskamer wordt zelf gekookt. Vaak door zorgmedewerkers en vrijwilligers. We letten vanzelfsprekend steeds goed op waar bewoners behoefte aan hebben. Zo ondersteunen we hen in hun waardevol leven”, aldus Diane Noordink, Manager Zorg bij Carintreggeland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden