Foto:

Woonwensen voor Watertorenpark Hengelo

Hengelo - De plannen rondom het Watertorenpark in Hengelo krijgen vorm. Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen ontwikkelt op deze unieke locatie 16 moderne Parkwoningen aan een hofje. Ook komen er vrije bouwkavels, waar zelf gebouwd mag worden.

Een aantal plannen staan dus al op papier, maar over de indeling van de Parkwoningen ligt nog niks vast. En daar mogen bewoners uit Hengelo over mee denken! Via de website van Watertorenpark: www.watertorenpark.nl, kunnen geïnteresseerden hun woonwensen doorgeven en meedenken over de indeling van de woningen. Een leefkeuken op de begane grond en een woonkamer op de eerste verdieping? Of liever een traditionele indeling? Ter Steege hoort graag de woonwensen van de potentiële bewoners.

Het Watertorenpark kenmerkt zich straks door een moderne uitstraling. Het worden stoere, speelse woningen door de onderlinge afwisseling in bouwhoogte. Ook de Watertoren en de bijgebouwen krijgen een functie in het nieuwe plan. Denk hierbij aan horeca, een buurtcentrum of kantoorlocatie.

Inspiratie voor de openbare inrichting is de bestaande structuur van het landschap. De ronde vormen van de waterbekkens komen terug als waterkringen. Vanuit de 16 Parkwoningen hebben de bewoners straks uitzicht vanaf hun houten terras op de authentieke bomenrij of op de grote vijver.

Naast de 16 woningen komen aan de noordzijde van het park een aantal vrije kavels. Meer informatie over de vrije kavels is te vinden op de website van Watertorenpark.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden