Playmobil verzamelaars beurs zondag in Hengelo

Hengelo - Op 08 september a.s. wordt voor de derde keer een Playmobil beurs georganiseerd in het Oosten van het land. De eerste beurs in 2016 vond plaats in Enschede, nu is Hengelo aan de beurt.

De beurs zal wederom worden gehouden in de zaal van het restaurant negentien23 aan de Twekkelerweg 327b (naast attractiepark de Waarbeek). Vanaf 10.00 uur tot en met 16.00 uur kunt u weer mooie bouwwerken bewonderen van Playmobil van verschillende bouwers uit alle delen van het land.

Aan Playmobil zal geen gebrek zijn. Er zijn meerdere verkopers uit Nederland en Duitsland die losse onderdelen verkopen, zodat u of uw kinderen de sets weer compleet kunnen maken of de set kunnen uitbreiden. Ook zijn er veel complete 2de hands sets van Playmobil te koop, dus het brandweer thema uitbreiden met een 2de zelfde brandweerwagen is geen probleem. En natuurlijk is er nieuw Playmobil aanwezig tegen vaak scherpe prijzen. De entreeprijs bedraagt € 2,00 euro per persoon en kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding