Foto: Reggehof

Koekeloeren in de Reggehof

Hof van Twente - De Reggehof opent op 8 september haar deuren voor Koekeloeren; een gezellige dag voor het hele gezin waarbij je een kijkje achter de schermen kan nemen bij De Reggehof.

Tijdens Koekeloeren is er van alles te doen: er wordt een rondleiding gegeven, je kunt kennis maken met de muziekschool, het creatief centrum, het filmhuis of de events-tak van het Goorse theater. Daarnaast worden previews van verschillende voorstellingen vertoond in de theaterzaal en is er een optreden van Apollo Bigband. Voor de kinderen is er een leuke kidscorner. Daar kun je geschminkt worden, een speurtocht doen, glittertattoos laten zetten, spelen bij de interactieve muur of een leuke kleurplaat kleuren.

Expositie Barbara Trienen
Tijdens Koekeloeren is er ook nog een expositie van Barbara Trienen waar de Goorse Biertent Rellie wordt uitgelicht. De tentoonstelling wordt om 13.30 uur afgetrapt. Een uur later rijdt de cadillac van rockband Johnny & The Gangsters of Love voor het terras om acte de présence te geven.

Als klap op de vuurpijl wordt de jubileum brochure gepresenteerd, als 'kick-off' van 25 jaar De Reggehof. Er wordt teruggeblikt op de afgelopen 25 jaar en vooruit gekeken naar de komende jaren. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje, ook aan de kinderen is gedacht. Het evenement start om 13.00 uur en eindigt 17.00 uur.

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding