Yente ten Vregelaar bij NCP
Yente ten Vregelaar bij NCP (Foto: Yente ten Vregelaar)

Prikkels met Yente ten Vregelaar over vrijwilligerswerk in Afrika

Hengelo - Na een zomerstop van enkele maanden gaan we woensdag 18 september weer beginnen met Prikkels in de Cactus. Onze gastspreker van de maand september is de 19-jarige studente Yente ten Vregelaar. Zij zal spreken over haar reis naar Afrika, waar zij vrijwilligerswerk heeft gedaan.

Toen Yente 17 was had ze een tussenjaar en haar droomwens was om te gaan reizen. Met name Afrika trok haar erg aan. Daarom vertrok ze naar Zuid-Afrika, Swaziland en Mozambique. Tijdens haar reis heeft Yente vrijwilligerswerk gedaan op een NCP (Neighbourhood Care Point) in Swaziland.
Tijdens haar lezing zal Yente vertellen hoe zij zich heeft voorbereid op haar reis, hoe ze geld bij elkaar heeft gespaard. Natuurlijk over haar reis zelf, het vrijwilligerswerk en haar ervaringen met de mensen en de cultuur.

Zoals altijd is de toegang gratis (consumpties voor eigen rekening) Maar de organisatie van Prikkels is erg blij met een vrijwillige bijdrage voor onze onkosten, zodat wij kunnen blijven doorgaan met het organiseren van deze avonden.

Wat: Prikkels: gastspreker Yente ten Vregelaar over vrijwilligerswerk in Afrika
Wanneer: Woensdag 18 september om 20.00 uur (zaal open 19.30 uur)
Waar: Café de Cactus, Pastoriestraat 37 in Hengelo

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding