Ouderenmiddag 2018 met muziek
Ouderenmiddag 2018 met muziek (Foto: Tonny Noordman)

Wijkfeest de Nijverheid

Hengelo - Bewonersoverleg de Nijverheid organiseert op zaterdag 7 september haar wijkfeest. Dit wordt evenals vorig jaar gehouden in Speeltuin de Nijverheid, hoek Paulinastraat en Theresiastraat. Vorig jaar was een dermate succes dat we hebben besloten om dit jaar weer een wijkfeest te houden, met als idee om dit jaarlijks te herhalen.

Het is een feest voor alle leeftijden, voor de huidige bewoners van de Nijverheid, voor oud-bewoners en mensen die zich verbonden voelen met de wijk.

De opening van het feest is zaterdagmorgen om 11.00 uur. Naast de muziek, koffie, drankjes en versnaperingen zijn er tal van kinderactiviteiten zoals een draaimolen, een springkussen, graffiti spuiten, pannenkoekjes bakken, een modelspoorbaan en veel knutselactiviteiten. Daarnaast zijn er voor de volwassenen oude foto’s, een bingo, een verloting, en een mechanische stier.

Van 13.00 – 15.00 uur is er voor jong en oud een spectaculaire roofvogelshow.

Het avondprogramma begint om 20.00 uur en zal worden opgeluisterd door de live band Mazzel, de trekking van de hoofdprijzen van de verloting (waaronder een minuut gratis winkelen).

Voor de consumpties worden munten verkocht die zowel contant als met PIN betaald kunnen worden. Het Jaarfeest eindigt om 24.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding