Surfinia, de naam zegt ’t al, is een hangpetunia die wel van een slokje water houdt.
Surfinia, de naam zegt ’t al, is een hangpetunia die wel van een slokje water houdt.

September-wondertjes in Tuin Beckelo

Beckum - Nog één keer in 2019 gaan de poorten van Tuin Beckelo wijd open voor bloemen- en siergrassenliefhebbers. Op zondag 8 september van 10.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Beckumerstraat 460 tussen Beckum en Boekelo. Bijvoorbeeld om te genieten van de wel drie meter hoge oranje Leeuwenoor waarvan de bloemen wondermooi in etages bloeien. Of van de fraai rode Wonderboom, met bonen waaruit wonderolie wordt geperst.

Genieten van heel veel laatbloeiers
Elly Roelvink en Lambertus Hoogeveen van Tuin Beckelo leiden bezoekers graag rond door hun uitgesproken kleurrijke tuin van ruim 2400 vierkante meter. Vanaf kronkelige paadjes met fraaie doorkijkjes of vanaf de diverse zitjes zijn er verrassend veel laatbloeiers te bewonderen. Zo is er de geel-oranje Helenium en staan de herfstasters ’op springen’. En wanneer zijn de siergrassen nu mooier dan in de vroegherfst?


Koekje erbij?
Natuurlijk staan op zondag 8 september de Beckelose koffie en thee met ’iets erbij’ klaar. Na deze dag is Beckelo alleen nog op afspraak geopend voor tuinclubs: tuinbeckelo@gmail.com

Meer berichten