Inwoners uit Hengelo jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Amsterdam/Hengelo - Vijftig inwoners van Hengelo uit postcodegebied 7255 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in de tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of deze Hengeloërs daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 15 september vanaf 20.00 uur te zien bij SBS6.

Richard neemt zijn dochter mee naar de studio in Amsterdam. "Ik ben helemaal niet zenuwachtig, ik heb er juist heel veel zin in. Ik ben al twee keer met mijn zus meegegaan naar de studio van Miljoenenjacht. Eén van die keren won zij een auto. Wie weet brengt mijn dochter mij geluk en ga ík dit keer naar huis met een mooie auto.'

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Hengelo zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de Hengeloërs is zondag 15 september van 20.00-21.30 uur te zien bij SBS6.

 

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding