Coverband Afslag Oele en Vocalgroup VocalTime bij Houtmaat

Hengelo - Coverband Afslag Oele en Vocalgroup VocalTime treden zondag 8 september 2019 om 14.30 uur, bij het Cultuurpodium Houtmaat in Hengelo en de toegang is, zoals altijd, gratis.

Afslag Oele. Music from the sixties and seventies! Zes amateur-muzikanten, twee vijftigers, drie zestigers en een zeventiger, die het fantastisch vinden om popmuziek uit de sixties en seventees te spelen.
Da´t is Afslag Oele, opgericht in 1995. "De gezelligste band van Twente, met een super swing sfeer" volgens muziekcafe´ De Cactus in Hengelo, waar Afslag Oele elk jaar voor een volle bak speelt op de avond vo´o´r het Bluesfestival.
De nummers zijn engelstalig en herkenbaar, zoals "As tears go by" van Marian Faithfull, "Blue suede shoes" van Elvis Presley en "Heart full of soul" van de Yardbirds.
De apparatuur past bij de muziek die ze maken en computers met ingeblikte muziek gebruiken ze dus niet.

"VocalTime" uit Hellendoorn telt 8 leden waarvan de meesten al de nodige ervaring hebben opgedaan bij andere groepen. Na een succesvolle start in januari 2017 heeft
de groep haar plekje verworven binnen en buiten de gemeente Hellendoorn. Het repertoire loopt van de "A" van "Angels" (Robbie Williams) tot en met de "Z" van
"Zo puur kan liefde zijn" (Paul de leeuw, Adèle). De acht stemmen vormen, samen met de veelal eigen gemaakte muziek, de basis voor een kleurrijk en harmonieus geheel.
"VocalTime" heeft in korte tijd een eigen herkenbare sound weten te creëren, waarbij gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige versterking.
Al met al telt VocalTime voor het Cultuurpodium Houtmaat, als één van de betere zanggroepen onder de kleinere koren in Twente.

Meer berichten