Foto: Getty Schepers DatingOost en Erwin Kwakman De Cactus Hengelo (ov) singlescafe 40-67jr

Singlescafé is geen koppelmarkt

HENGELO - Datingbureau Dating Oost houdt zaterdagavond 7 september een uitgaansavond enkel en alleen voor 40+singles bij muziekcafe De Cactus. Matchmaker Getty Schepers van Dating Oost ontvangt de alleenstaanden persoonlijk bij de entree. “Dit voelt vertrouwd en stelt gerust. Het kan een hele grote stap zijn om in je eentje te komen, maar het is wel de beste manier om contact te leggen en nieuwe vrienden te maken.”
Wat is een singlescafe? “Bovenal gezelligheid. Samen een kopje koffie drinken, lachen, kletsen, borrelen, dansen, maar dan alléén met singles. De avond is echt besloten tot 23.30 uur. Doelgroep alleenstaanden van ±40 tot 67 jaar. Het is géén datingavond, dat legt teveel druk.”
Eigenaar Erwin Kwakman van De Cactus vindt dit initiatief voor een singlescafe een speciale aanvulling op zijn agenda. “De sfeer is altijd heel relaxed en om 21 uur is de zaak ook vol. Alleen maar singles, echt bijzonder. We hebben een deejay, de dansvloer is de hele avond bezet. Wij zorgen voor lekkere hapjes. Net even wat anders dan normaal.”

Zaterdagavond 7 september 2019 singlescafe bij De Cactus, Pastoriestraat 37. Aanvang 20.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Nette uitgaanskleding gewenst. Entree €12,50 incl. koffie en lekkere hapjes. Heel graag gepast betalen, vraagt de organisatie, dit vermindert een wachtrij bij de entree.
Voor meer informatie kan vrijblijvend gebeld worden met Dating Oost 0546-492899 of www.DatingOost.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding