Wandelgroep Borne
Wandelgroep Borne (Foto: eigen foto)

Wandelgroep Borne gaat weer van start

Hengelo - Op donderdag 5 september gaat de wandelgroep Borne weer van start. Wekelijks wordt elke donderdagmorgen gewandeld om 11.00 uur vanuit Kulturhus Borne. Deelname is in de maand september geheel gratis.

Paadjes ontdekken
Saskia Pigge, buurtsportcoach van de gemeente Borne, heeft deze groep 3 jaar lang begeleid. In juli nam ze afscheid. Henk Passies neemt het stokje nu over. Henk is gediplomeerd wandelcoach en runt het sport- en beweegbedrijf ‘Fit met Passie’. Het wandelen duurt ongeveer een uur. Iedereen kan meelopen, het tempo doet er niet toe. Het gaat vooral om lekker bewegen in de buitenlucht. Daarnaast zijn gezelligheid, een praatje maken en mooie paadjes ontdekken ook van belang.

Henk kent de omgeving van Borne er goed. “Het buitengebied is zó mooi, dat moet je ervaren” zegt Henk. “Ik zal ook af en toe wel wat tips geven voor een juiste wandelhouding”.
Na afloop is er gelegenheid om gezellig nog een kopje koffie of thee te drinken.

Volop ideeën
Henk zit nog vol met ideeën. Door tegelijkertijd bewegen en denken worden de hersenen extra gestimuleerd. Dit maakt mensen vitaler en scherper. Deze zogenaamde cognitieve fitness is ook een vast onderdeel van mijn trainingen. Daarnaast wil Henk graag een nieuwe groep starten voor mensen die langer en verder willen wandelen als hier voldoende belangstelling voor is. Mogelijk starten we ook een keer op een andere locatie waardoor een nieuwe omgeving ontdekt kan worden.

Wil je graag meewandelen?
Kom dan op donderdagmorgen 5 september om 11.00 uur naar Kulturhus Borne. Zorg voor goede wandelschoenen en pas je kleding aan op de weersverwachting. Aanmelden is niet nodig en deelname is in de maand september gratis. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Henk Passies (06-83965445) of mail naar info@fitmetpassie.nl

Meer berichten
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding